ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια του Έλληνα χειριστή που έχασε τη ζωή του στη σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ” τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνη για θέματα ιδιωτικοποιήσεων Νάντια Βαλαβάνη.
Με αφορμή την αντικατάσταση των προσώπων που στελεχώνουν το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων η Νάντια Βαλαβάνη τονίζει ότι
“η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα στο «ξήλωμα» και της τέταρτης στη σειρά Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό που χρειάζεται όμως δεν είναι η συνεχής αντικατάσταση όσων με εξασφαλισμένη εκ των προτέρων την ασυλία τους οργανώνουν το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας”.
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:
Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα στο «ξήλωμα» και της τέταρτης στη σειρά Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ. Αυτό που χρειάζεται όμως δεν είναι η συνεχής αντικατάσταση όσων με εξασφαλισμένη εκ των προτέρων την ασυλία τους οργανώνουν το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.
Χρειάζεται το ξήλωμα του ίδιου του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ και η αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας (των στρατηγικής σημασίας δημοσίων επιχειρήσεων και της ακίνητης περιουσίας) για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
























































