ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάικ Πόμπεο, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης πέθανε από ανακοπή σε ηλικία 54 ετών
Συνέδριο MEAD: Το καθεστώς του Ιράν καταρρέει αρχές 2027 - Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα σε 20
Στη φυλακή ο 33χρονος πορνοστάρ που εξέδιδε ανήλικες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον στρατηγικό χαρακτήρα της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας-ΗΠΑ αναδεικνύει το φετινό μήνυμα του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Μάικ Πόμπεο για την 25η Μαρτίου, με το οποίο συγχαίρει τον ελληνικό λαό για την 198η επέτειο της εθνικής του ανεξαρτησίας.
Στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρμεντ, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας σημειώνει ότι η διαρκής φιλία και συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες εδράζεται στις κοινές δημοκρατίες αξίες και τα κοινά συμφέροντα.
«Συνεργαζόμαστε για την προώθηση του εμπορίου και των επενδύσεων, την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια, και τη διαφοροποίηση των ενεργειακών πόρων», επισημαίνει χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας ο Μάικ Πόμπεο κάνει ειδική αναφορά στη σημασία του εναρκτήριου Στρατηγικού Διαλόγου ΗΠΑ-Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.
«Ο Στρατηγικός Διάλογος περιελάμβανε υψηλού επιπέδου εκπροσώπηση των δύο χωρών και βασίστηκε σε ένα έτος ολοκληρωτικής δέσμευσης, υπογράμμισε τη δύναμη των διμερών σχέσεων και επιβεβαίωσε την αμοιβαία δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ελλάδας για την εμβάθυνση της συνεργασίας μας.
Η Ελλάδα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και μαζί έχουμε σημειώσει πρόοδο τον περασμένο χρόνο στην προώθηση των κοινών μας συμφερόντων».
























































