ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Η ΕΛ.Α.Σ. «τσάκισε» τις προχειρότητες του «εκσυγχρονιστή» Πιερρακάκη: Δεν θα επιτρέψουμε «την επικράτηση σκοπιμοτήτων και ασυδοσίας στο χώρο της ανώτατης
Πρόεδρος του Λιβάνου: Η Χεζμπολάχ πρέπει να καταστραφεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, είχε σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος, με την ευκαιρία της επετείου έναρξης του Κυπριακού Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα 1955-59.
Ο Έλληνας Πρόεδρος μετέφερε στον Κύπριο ομόλογό του την αμέριστη συμπαράσταση του ελληνικού λαού για τις μεγάλες δοκιμασίες, αλλά και τον θαυμασμό για τα επιτεύγματα του κυπριακού λαού, και τον διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις, όπως άλλωστε πράττει διαχρονικά, στην προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας να επανακτήσει την πλήρη κυριαρχία της, ως κράτος-μέλος της διεθνούς Κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
























































