ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η μίζα είναι στα καθήκοντα του υπουργού». Αυτό υποστήριξε ο βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου στην ΕΡΤ απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.
Στην αρχή επιχείρησε να αποφύγει να εκθέσει την άποψή του λέγοντας:
«Αν ένα αδίκημα ανάγεται στα καθήκοντα ή όχι του υπουργού είναι αρμόδια να τα κρίνουν κατά περίπτωση τα δικαστήρια».
Αλλά στην συνέχεια υποστήριξε: «Δεν θα την έπαιρνε την μίζα αν δεν ήταν υπουργός.
»Πιστεύω ότι είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων του διότι αν δεν ασκούσε τα καθήκοντα δεν θα τα έπαιρνε».
Είναι στα καθήκοντα ή επ’ ευκαιρία των καθηκόντων του ρώτησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ1 για να λάβει την ξεκάθαρη απάντηση:
«Είναι στα καθήκοντά του».
«Οι συγκεκριμένες περιστάσεις είναι κατά την ενάσκηση των καθηκόντων από εκεί και πέρα για κάθε αδίκημα αν είναι ή όχι το κρίνουν τα αρμόδια συμβούλια» εξήγησε λίγο αργότερα.
Αναφορικά με τη στάση της Ν.Δ. στην άρση ασυλίας του Αν. Λοβέρδου ο κ. Αθανασίου είπε ότι θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.
Στη συνέχεια ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε ότι είναι άκυρες όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων με βάση το νόμο για τους προστατευόμενους μάρτυρες και οι Εισαγγελείς έχουν κάνει λάθος ενώ πρόσθεσε ότι «δεν είναι στο απυρόβλητο η Δικαιοσύνη».
























































