ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχει καμία ανοχή στο έγκλημα, καμία ανοχή στην παραβατικότητα, τόνισε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και προσέθεσε:
«Είμαι αποφασισμένη αλλά και υποχρεωμένη από την θέση μου να μην δείξω καμία ανοχή».
Η κα Γεροβασίλη χαρακτήρισε επιτυχημένη την επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια το πρωί της Πέμπτης, επισημαίνοντας ότι «η ουσία είναι να παράγεται αποτέλεσμα και μετά. Δηλαδή να υπάρχουν νομικές συνέπειες.
Γιατί αρκετές φορές έχουν γίνει προσαγωγές και συλλήψεις αλλά λίγες ώρες μετρά βρίσκονται πάλι ελεύθεροι μια και δεν υπήρχαν στοιχεία.
Η ουσία είναι να μην γίνονται επιχειρήσεις – σκούπα για εντυπωσιασμό, αλλά επιχειρήσεις που να έχουν αποτέλεσμα.
Η υπουργός τόνισε ότι «μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η Αστυνομία να εξαντλήσει τις δυνατότητες της και πιστεύω ότι θα το κάνει», σημειώνοντας πάντως ότι «Η περιοχή των Εξαρχείων έχει σύνθετα θέματα».
Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου για το πώς διασφαλίζεται ότι τα δυο κτήρια, που εκκενώθηκαν σήμερα μπορεί να ανακαταληφθούν, η υπουργός τόνισε πως «ο ρόλος της αστυνομίας είναι κατασταλτικός. Από εδώ και πέρα έχει ρόλο ο ιδιοκτήτης, ο οποίος με τη συνεργασία της Αστυνομίας θα πρέπει να διαφυλάξει την περιουσία του».
























































