ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μπέττυ Μπαζιάνα βρέθηκε την Παρασκευή στη δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.
Η κα Μπαζιανα κάθισε στο ακροατήριο και παρακολούθησε τη διαδικασία της δίκης που βρίσκεται στη φάση των καταθέσεων των μαρτύρων υπεράσπισης, οδεύοντας προς την ολοκλήρωσή τους.
Η σύζυγος του πρωθυπουργού επέλεξε να παραβρεθεί στο ακροατήριο μιας από τις πιο σημαντικές πολίτικες δίκες στη χώρα μας μετά τη μεταπολίτευση.
Η χρονική συγκυρία της παρουσίας της κ. Μπαζιάνα στη δίκη κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να χαρακτηριστεί.
Και αυτό γιατί αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής (που δικάζεται ως εγκληματική οργάνωση) και 52 χρόνια από το απριλιανό πραξικόπημα.
Η κ. Μπαζιάνα παρακολούθησε τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, στα διαλείμματα της οποίας συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και πολίτες που παρακολούθησαν τη δίκη και αναμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον την απόφασή της.
Η κα Μπαζιανα έφτασε πρώτη στην αίθουσα της δίκης στις 9.15 συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και πήρε θέση στα έδρανα του κοινού.
























































