ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ - Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
Πέθανε ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος σε ηλικία 79 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη μία αποκάλυψη για το πρόγραμμα και το κοινωνικό πρόσωπο της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο Πρόεδρος της αξιωματικής, μιλώντας εκτός Ελλάδος.
Ο κ. Μητσοτάκης σε ομιλία του στην Κύπρο κατηγόρησε την κυβέρνηση χαρακτηρίζοντας «λάθος» από το παρελθόν το δώρο Χριστουγέννων.
«Η κυβέρνηση αυτή δεν έμαθε τίποτα από τα λάθη του παρελθόντος.
»Και με πάσα ειλικρίνεια, δεν θέλω μια κοινωνία η οποία στηρίζεται στα δώρα των Χριστουγέννων.
»Οι νέοι Έλληνες δε θα έπρεπε να περιμένουν το δώρο των Χριστουγέννων στο τέλος της χρονιάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.
Πρόσθεσε δε ότι με το δώρο Χριστουγέννων «επί της ουσίας μετατραπούν τους πολίτες σε ομήρους ενός πελατειακού συστήματος.
»Αντί για παροχές, θέλω να εστιάσουμε στη δημιουργία ευκαιριών».
«Επομένως, εάν χρειάζεται να κάνουμε κάποια εξισορρόπηση στην κοινωνική μας πολιτική, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην στήριξη των μακροχρόνια ανέργων με ευκαιρίες αντί για ένα δώρο, το οποίο δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι διαθέσιμο για πάντα».























































