ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Μακεδονία, Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Μάνφρεντ Βέμπερ, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για λογοκρισία των δηλώσεων του Μάνφρεντ Βέμπερ από την Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η Ν.Δ. δεν δίστασε να λογοκρίνει τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, εκφράζοντας ο ίδιος τη στάση του ΕΛΚ, στο οποίο και ανήκει η αξιωματική αντιπολίτευση», τονίζει το κυβερνών κόμμα.
Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ «στο ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ από την επίσκεψη στη Νεμέα «κόπηκε» η δήλωσή του ότι «η Ευρώπη καλωσορίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών»!
Εάν η ΝΔ έχει φτάσει στο σημείο να λογοκρίνει ακόμα και τον Βέμπερ, καταλαβαίνουμε πόσο απομονωμένη είναι η ίδια πανευρωπαϊκά. Και βέβαια, με τέτοιες ανοησίες, γελοιοποιείται ακόμα μια φορά στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης».
























































