ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο τόπο που μεγάλωσε παρακολούθησε τον Επιτάφιο ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στο τόπο που μεγάλωσε παρακολούθησε τον Επιτάφιο ο Προκόπης Παυλόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα, και ειδικότερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, παρακολούθησε και φέτος την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Της Ακολουθίας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας, την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με πλήθος πιστούς σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πρόεδρος έσπασε το πρωτόκολλο και χαιρέτησε Καλαματιανούς συμπολίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, όπου ενημερώθηκε για τις δυο εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης επίσης στην Καλαμάτα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρέμβαση Πρ. Παυλόπουλου για υποκλοπές: Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου

Καλαμάτα: Νεκρός άνδρας με μια σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε σε στάβλο

Πάσχα 2026: Οι σημαίες των Ρωμιών κυματίζουν στη Μέση Ανατολή

Ο Πατριάρχης Ιωάννης Ι’ υποδέχθηκε τον Πρεσβευτή του Κατάρ στη Συρία, Χαλίφα Αμπντάλα Αλ Μαχμούντ

Ο Περιφερειάρχης Δαμασκού Μάχερ Μαρουάν Ιντλίμπι με επίσημη αντιπροσωπεία στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο, μεταφέροντας τις ευχές του μεταβατικού Προέδρου της Συρίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...