ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα κάγκελα είναι δεκάδες «απατημένοι» υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριολεξία τους «δούλεψε γαζί» και την τελευταία στιγμή τους πετάει έξω από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Μητσοτάκης όλο το προηγούμενο διάστημα υποσχόταν σε όλους τα πάντα για να τους κρατάει σε καταστολή, καθώς δεν είναι λίγα τα στελέχη του κόμματος που δεν συμφωνούν με την πολιτική του.
Έτσι ο «πονηρός» Κυριάκος τους έταζε θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είτε στις ευρωεκλογές είτε στις εθνικές εκλογές.
Αν και γνώριζε καλά ότι οι υποσχέσεις του ήταν κατά πού μεγαλύτερες από τα ονόματα που χωράνε στα ψηφοδέλτια ο Κυριάκος έταζε σε όλους θέση.
Τώρα , όμως, που έφθασε η ώρα να κόψει πολλά ονόματα καθώς είναι γνωστό ότι στα ψηφοδέλτια υπάρχει ποσόστωση για τις γυναίκες και έτσι πολλοί άνδρες υποψήφιοι τρώνε πόρτα.
Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν όλα τα στελέχη που είχαν λάβει ψεύτικες διαβεβαιώσεις από τον Μητσοτάκη, ότι θα είναι υποψήφιοι, πνέουν τα μένεα κατά του Κυριάκου όχι μόνο γιατί τώρα που κόβονται από τα ψηφοδέλτια ξευτιλίζονται στην πολιτική πιάτσα, αλλά και γιατί έχουν ζημιωθεί οικονομικά, αφού είχαν νοικιάσει γραφεία, ετοίμασαν προεκλογικό υλικό, προσέλαβαν συνεργάτες κλπ. και ένα πρωί έμειναν στον… άσσο.
Φυσικά διαμαρτύρονται εντόνως και στην Πειραιώς τρέχουν και δεν φθάνουν,λόγω της προεκλογικής περιόδου.
Βέβαια ο Μητσοτάκης τον χαβά του. Τους δίνει πάλι υποσχέσεις για αξιοποίηση τους μετεκλογικά. Έτσι, νομίζει ότι μπορεί να τους χρυσώσει το χάπι.























































