ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑμΕΑ, Αντώνης Ρέλλας, Ευρωεκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν μας εντυπωσιάζει αυτό, είναι το νιου ντιλ που έχει να παρουσιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης» τόνισε μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο ο Αντώνης Ρέλλας που είναι σκηνοθέτης, ακτιβιστής με αναπηρία και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αναφορικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί επταήμερης εργασίας ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι ο κ. Μητσοτάκης όταν ήταν υπουργός το 2014 έκλεισε όλα τα γραφεία ΑμΕΑ.
Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Ρέλλας τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι ξεκάθαρο πως η Νέα Δημοκρατία εργαλειοποίησε ουσιαστικά τη συμμετοχή ενός ανάπηρου ανθρώπου, στο ευρωψηφοδέλτιο της, του Στέλιου Κυμπουροπούλου.























































