ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τραβάνε το σκοινί στο Αιγαίο οι Τούρκοι και πρέπει κάποιος να τους μαζέψει! Αρκετά!

Το τραβάνε το σκοινί στο Αιγαίο οι Τούρκοι και πρέπει κάποιος να τους μαζέψει! Αρκετά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχίζουν τα γυμνάσια τα τουρκικά πολεμικά πλοία στο πλαίσιο της ναυτικής άσκησης «θαλασσόλυκος», τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του news.gr, τα πλοία που την Τρίτη ασκήθηκαν στον κόλπο του Ξηρού, πλέουν τώρα στην ευρύτερη περιοχή βόρεια της Σαμοθράκης και σε διεθνή ύδατα.

Οι υπόλοιποι σχηματισμοί πλέουν λίγο πολύ στις χθεσινές τους περιοχές, δηλαδή νότια και ανατολικά του Καστελόριζου και στις ακτές της Εφέσου.

Τα πολεμικά πλοία της Τουρκίας ασκούνται σε διάφορα σενάρια εν πλω σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τουρκικών ΜΜΕ.

Πέρα όμως από την ένταση που προκαλεί στο Αιγαίο αυτή η άσκηση σε επίπεδο ναυτικών δυνάμεων, η Τουρκία προκαλεί και αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία και στον αέρα δεσμεύοντας με παράνομες ΝΟΤΑΜ, δύο περιοχές που επί της ουσίας αποκόπτουν την Λέσβο, για ασκήσεις της τουρκικής πολεμικής Αεροπορίας από τις 22 μέχρι τις 29 Μαΐου.

Παράλληλα δε οι Τούρκοι επαναφέρουν με άλλη ΝΟΤΑΜ το θέμα της αποστρατικοποίησης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, αρνούμενοι το δικαίωμα της Ελλάδας να διεξάγει άσκηση στη Σαμοθράκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων

Μουσουλμάνος Ισραηλινός βουλευτής ελέγχεται για σχέσεις με «φιλανθρωπικές οργανώσεις» στην Τουρκία

Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...