ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αντίδραση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας προκάλεσαν οι υπόνοιες που άφησε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, για κίνδυνο νοθείας στις εκλογές.
«Οι δημοκρατικοί θεσμοί στη χώρας μας έχουν βαθιά θεμελίωση, ως αποτέλεσμα των αγώνων και του δημοκρατικού φρονήματος του λαού μας.
»Το εκλογικό αποτέλεσμα, ως αποτύπωση της κυρίαρχης βούλησης των πολιτών, εγγυάται πρωτίστως το έργο των αντιπροσώπων της δικαστικής Αρχής, που στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι δικηγόροι.
»Αυτοί έχουν αποδειχθεί διαχρονικά εγγυητές των δημοκρατικών θεσμών και διαδικασιών», αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής.
«Οι χθεσινές δηλώσεις του Γραμματέα του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Λευτέρη Αυγενάκη, περί διάχυτης πληροφόρησης ότι, κάποιοι είναι αποφασισμένοι να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στις προσεχείς εκλογές, στο βαθμό που αμφισβητούν το έργο των αντιπροσώπων της δικαστικής Αρχής, απέχουν της πραγματικότητας και αφήνουν εκτεθειμένους στην κοινή γνώμη, ως εκ της γενικότητάς τους, δικηγόρους, δικαστές, συμβολαιογράφους και λοιπές κατηγορίες δικαστικών αντιπροσώπων για συμμετοχή ή ανοχή σε τέτοιας υφής παράνομες και αντιδημοκρατικές πρακτικές.
»Και ως εκ τούτου, αδικούν όχι μόνο τους δικαστικούς αντιπροσώπους αλλά και τον ίδιο τον εκφραστή τους.
»Οι Ελληνες δικηγόροι, αλλά και όλοι οι εκπρόσωποι της δικαστικής Αρχής, που κάτω από δύσκολες συνθήκες ανέλαβαν το ύψιστο αυτό καθήκον να διεξάγουν τις επικείμενες Ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές και μάλιστα σε 39.063 εκλογικά τμήματα ανά την Επικράτεια, εγγυώνται την άρτια από άποψη δημοκρατικής νομιμότητας διεξαγωγή τους», τονίζουν οι δικηγόροι.























































