Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 19.00 τα exit poll – Διαφορετικό θα μεταδώσει η ΕΡΤ από τα ιδιωτικά κανάλια

Στις 19.00 τα exit poll – Διαφορετικό θα μεταδώσει η ΕΡΤ από τα ιδιωτικά κανάλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 7 το απόγευμα θα βγουν στον αέρα τα exit poll για τις σημερινές εκλογές από τα ιδιωτικά κανάλια και την κρατική τηλεόραση, που θα δώσουν το πρώτο δείγμα για το αποτέλεσμα.

Στις επτά ακριβώς θα μεταδοθεί ταυτόχρονα από τον Antenna, τον Alpha, τον ΣΚΑΪ, το Star και το Open κοινό exit poll-το ίδιο δηλαδή για όλους από μια εταιρία-ενώ η κρατική τηλεόραση θα βγάλει δικό της.

Αξίζει να θυμόμαστε ότι τα ποσοστά των exit poll μπορεί τελικά να μην επιβεβαιωθούν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό και είναι απλά η εκτίμηση των δημοσκόπων για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Γύρω στις δέκα το βράδυ σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών θα υπάρχει ένα δείγμα της τάξης του 10% επί του συνόλου της επικράτειας για τις φετινές εκλογές.

Κι΄αυτό θα δείξει σε κάποιο βαθμό κατά πόσο οι εταιρίες δημοσκοπήσεων έπεσαν μέσα ή έξω στις προβλέψεις τους για το τελικό αποτέλεσμα της κυριακάτικης εκλογικής αναμέτρησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιώργος Κακούσης: Δηλώνει αθώος ο δημοσιογράφος για την υπόθεση Παναγόπουλου – Παραιτείται από τη δημοσιογραφία

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο ηθοποιός Χρήστος Πολίτης

Πέθανε ο Γιώργος Παπαδάκης – Τέλος εποχής για την ελληνική τηλεόραση

Η Μοσάντ χαρακτηρίζει το Κατάρ πηγή πολεμικής υποκίνησης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...