ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Βίντεο, Γιώργος Κατρούγκαλος, Εθνικές Εκλογές 2019, Κώστας Μπακογιάννης, Ντόρα Μπακογιάννη, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών το 2006, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Μαζί της, στην αποστολή, είχε πάρει και 118 άτομα, τα οποία «βαφτίστηκαν» ως σύμβουλοι του υπουργείου και φυσικά ταξίδεψαν με χρήματα του Δημοσίου, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Το θέμα είχε αναδείξει το altsantiri.gr τον Ιούλιο του 2016, παραθέτοντας τη λίστα με όλα τα ονόματα και φυσικά το link από το site του ΟΗΕ.
Μεταξύ αυτών, ως σύμβουλοι του υπουργείου Εξωτερικών εισήλθαν στον ΟΗΕ και τουλάχιστον τέσσερα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη -μεταξύ αυτών και ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη -νυν δήμαρχος Αθηναίων- και ο κουμπάρος της επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Η κα. Μπακογιάννη δεν έχει απαντήσει από τότε ποτέ – αν δεν κάνουμε λάθος – γι’ αυτήν την πολυμελή αποστολή στη Νέα Υόρκη, η οποία ήταν «διπλάσια σε αριθμό από τη Γαλλία και τετραπλάσια από την Πορτογαλία», όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος.
Οι δυο τους συναντήθηκαν σε πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Action24, με τον κ. Κατρούγκαλο να εγκαλεί την κα. Μπακογιάννη για οικογενειοκρατία, υπενθυμίζοντας αυτή ακριβώς την αποστολή στις ΗΠΑ.
























































