ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρειος Πάγος, Γιάννης Αγγελής, Δικαιοσύνη, Δικαστική Εξουσία, Δικαστικοί Λειτουργοί, Εισαγγελία Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, Σκάνδαλο Novartis,


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την κλήτευση του πρώτου μάρτυρα ξεκινά την επόμενη Παρασκευή η ποινική έρευνα που διατάχθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για το περιεχόμενο αναφορών της Ελένης Τουλουπάκη και του Ιωάννη Αγγελή στις οποίες ο ένας καταγγέλλει τον άλλον για τους χειρισμούς στην διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis.
Από την πλευρά του ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της εισαγγελίας κατά της διαφθοράς, Ιωάννης Αγγελής καταγγέλλει την κ. Τουλουπάκη για σωρεία λανθασμένων, παράτυπων έως και αντιδικονομικών χειρισμών που έθεσαν σε κίνδυνο την ορθή διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς απαντώντας κατέθεσε και η ίδια αναφορά κατηγορώντας τον κ. Αγγελή ότι ο ίδιος έβαλε προσκόμματα καθώς είχε, μεταξύ άλλων, αρνηθεί να παραλάβει κρίσιμα στοιχεία από τις αμερικανικές αρχές για τραπεζικούς λογαριασμούς πολιτικού προσώπου.
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Δημήτρης Δασούλας, που έχει αναλάβει την διπλή προκαταρκτική εξέταση έχει ήδη καλέσει ως πρώτο μάρτυρα την επόμενη Παρασκευή τον κ. Αγγελή προκειμένου να τον εξετάσει ενόρκως σχετικά με το περιεχόμενο των δύο αναφορών-καταγγελιών που είχε υποβάλει παραιτούμενος από επόπτης της εισαγγελίας διαφθοράς σε βάρος της Ελένης Τουλουπάκη.
























































