ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφορικά με τη σύνδεση, που σύμφωνα με τον αναπλ. υπουργό Υγείας, υπάρχει μεταξύ ΝΔ και «συμφερόντων».
«Πρώτα οι μεγάλες αλυσίδες διαγνωστικών που ήθελαν άμεση πληρωμή από τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ!!!
»Μετά κάτι «επιχειρηματίες» που θέλουν απ το Μητσοτάκη εφταήμερη εργασία και κατάργηση των ελέγχων της Επιθεώρησης εργασίας!!
»ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.που ανακοινώνει μονομερή αύξηση των διοδίων από 1η Ιουλίου ενώ υπήρχε σε εξέλιξη διαπραγμάτευση για μείωση και εισαγγελική έρευνα για το κόστος απόσβεσης ώστε να έρθει το έργο γρηγορότερα στον έλεγχο του δημοσίου !!!!!», γράφει ο Παύλος Πολάκης στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
«ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΩΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ !! Ο λαός ΔΕΝ θα το επιτρέψει!!!».























































