ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σρόιτερ, Εθνικές Εκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Τηλεθέαση,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν «τράβηξε» στον Alpha ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς η συνέντευξή του στην εκπομπή «Εκλογές 2019» με τον Αντώνη Σρόιτερ έριξε την τηλεθέαση του καναλιού στο δυναμικό κοινό (18-54).
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αντιμετωπίσει 10 δημοσιογράφους, κάτι που δεν εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, όπως αποτυπώθηκε στα νούμερα τηλεθέασης.
Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αντώνης Σρόιτερ κινείται γενικά σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν και το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει διεκδικεί καθημερινά την πρώτη θέση στη μάχη της τηλεθέασης.
Αναπόφευκτα γίνεται και η σύγκριση με την τηλεθέαση που συγκέντρωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκέντρωσε στο δυναμικό κοινό μέσο όρο 11,8% ενώ στο πρώτο τέταρτο είχε το απογοητευτικό 9,8%, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen στο δυναμικό κοινό (18-54).
Τα ποσοστά στο δυναμικό κοινό είναι και αυτά που ενδιαφέρουν τα κανάλια, γιατί αποτελούν τα πιο σημαντικά κριτήρια για τους διαφημιστές.
Αναλυτικά η τηλεθέαση ανά τέταρτο στο δυναμικό κοινό:
9,8% – 11,5% – 12,4% – 13,4%
























































