Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος καπελώνει τον Σαμαρά για τον ΕΝΦΙΑ αλλά ξεχνάει το χαράτσι

Ο Βενιζέλος καπελώνει τον Σαμαρά για τον ΕΝΦΙΑ αλλά ξεχνάει το χαράτσι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ώρα που η ΝΔ βρίσκεται στην απέλπιδα προσπάθεια να περισώσει ό,τι μπορεί από τα εκλογικά της ποσοστά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, βγαίνει μπροστά και χρήζει εαυτόν σωτήρα ημών.

Είναι γιατί του έδωσε το «πράσινο» φως το Μαξίμου, μπας και ανεβάσει λίγο τα ποσοστά της η Χαριλάου Τρικούπη; Είναι διότι ως γνωστόν ο Ευάγγελος είναι αμετροεπής και θέλησε να «καπελώσει» τις επικείμενες διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ, δείχνοντας στο πόπολο πόσο μεγάλος ηγέτης και πυλώνας σταθερότητας είναι;

Η αλήθεια μπορεί να απέχει παρασάγγας, ή μπορεί να βρίσκεται και κάπου στη μέση. Πάντως η κίνηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει μόνος του εξερχόμενος από το Μαξίμου την αναβολή στην κατάθεση της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Η Χαριλάου Τρικούπη επιχειρεί να κρατηθεί από τα μαλλιά της ΝΔ, αφού έχει καταφέρει για μία ολόκληρη εβδομάδα να κρατηθούν τα εσωκομματικά της εκτός επικαιρότητας. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος γνωρίζοντας ότι οι επιλογές για τους φίλτατους μιντιάρχες και τη νέα φοροεπιδρομή που θα οδηγήσει στο σφυρί όλη την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων θα αποτελέσουν σύντομα τον επιθανάτιο ρόγχο του κυβερνητικού συνασπισμού, αποφασίζει να βγει μπροστά και να κάνει τον καλό μπάτσο. Ο κακός στην προκειμένη δεν είναι άλλος από το κόμμα της Συγγρού.

Αυτό που κάπου στην πορεία ξέχασε ο αμετροεπής κ.Βενιζέλος, εναπομείνας με μερικούς πολιτικούς νάνους εις το όλον ΠΑΣΟΚ, είναι ότι ο ΕΝΦΙΑ, για τον οποίον βγήκε μπροστά, αποτελεί τη συνέχεια του χαρατσιού που ο ίδιος εισήγαγε αιώνες μετά την αρχική του σύλληψη στην ελληνική πραγματικότητα. Του φόρου που άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για την διάλυση ολόκληρης της αγοράς ακινήτων και περαιτέρω φτωχοποίηση των νοικοκυριών. Όλων αυτών που δεν ζουν πλέον στη χώρα των λωτοφάγων, όπως θα ήθελε να φαντάζεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...