ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για K-Research, Δημοσκοπήσεις, ΚAΠΑ Research, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη, μεγάλη μετεκλογική δημοσκόπηση είναι γεγονός.
Σύμφωνα με την έρευνα της Κάπα Recearch, διαπιστώθηκε ότι ο βαθμός αποδοχής της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υψηλός, ενώ θετικά κρίνεται και το αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ παρά την ήττα του.
Επίσης για τον ΣΥΡΙΖΑ οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες πιστεύουν ότι πρέπει να κινηθεί περισσότερο προς τα κεντροαριστερά.
Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί και τα στοιχεία που δείχνουν ότι στις εκλογές επικράτησε η πολιτική τακτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και η επιθυμία για επιστροφή μιας ήπιας κεντροδεξιάς, παρά η θέληση για τιμωρία ή για κάποιου είδους ρεβάνς.























































