ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
Ο ύπατος μασόνος Άλμπερτ Πάικ ΔΕΝ προφήτευσε ποτέ τρεις παγκόσμιους πολέμους - Θεωρία συνωμοσίας
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
Ο Μάρκο Ρούμπιο (ΥΠΕΞ ΗΠΑ) με τον Κούρδο στρατηγό Μαζλούμ Άμπντι (SDF) και την Κούρδισσα ΥΠΕΞ της AANES Ιλχάμ Εχμέντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις υπουργών της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Επί μήνες, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης, επιδόθηκαν σε μια απίστευτη πατριδοκαπηλία, υποδαυλίζοντας τον εθνικισμό και την ακροδεξιά συνωμοσιολογία, για να αλιεύσουν ψήφους από τα ακροδεξιά. Έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμα και για ανταλλαγή της μη περικοπής των συντάξεων, με την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, δικαιώνεται απόλυτα.
Τώρα, οι υπουργοί της μιλούν για «επωφελείς τρόπους συνεργασίας και για τις δύο πλευρές» (Μ. Βαρβιτσιώτης), και για «ένα καλύτερο μέλλον και για τις δύο χώρες» (Ν. Παναγιωτόπουλος).
Δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή στην πραγματικότητα, και την πάγια εθνική γραμμή της εξωτερικής πολιτικής της χώρας, αλλά και καλά ξεμπερδέματα, με τους ακροδεξιούς και εθνικιστές που, με αφορμή τις Πρέσπες, ενσωμάτωσαν στο κόμμα τους».
























































