ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Απόρρητες πληροφορίες: Τα μυστικά αρχεία που έπεισαν τον Τραμπ να επισπεύσει τον πόλεμο
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Ακόμη και τα βρέφη, τα νήπια και τα παιδιά των εργαζομένων και των ανέργων στο έλεος των μνημονίων” σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης με αφορμή το γεγονός ότι χιλιάδες παιδιά μένουν εκτός παιδικών σταθμών.
Όπως τονίσει ο Δημήτρης Στρατούλης “οι βάρβαρες κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές συρρίκνωσης της δημόσιας χρηματοδότησης κατά 40 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με πέρυσι στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς οδηγεί σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες γονείς”.
Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:
Οι βάρβαρες κυβερνητικές μνημονιακές πολιτικές συρρίκνωσης της δημόσιας χρηματοδότησης κατά 40 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με πέρυσι στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς οδηγεί σε απόγνωση δεκάδες χιλιάδες γονείς από λαϊκά νοικοκυριά κυρίως χαμηλόμισθων εργαζομένων και ανέργων, των οποίων τα παιδιά δεν γίνονται δεκτά από τους εν λόγω σταθμούς.
Μια κυβέρνηση όμως, όπως η σημερινή, που δεν μπορεί να διασφαλίσει ούτε στα παιδιά μια θέση στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς έχει πλέον μετρημένες τις ημέρες της. Θα καταρρεύσει σύντομα κάτω από την κοινωνική κατακραυγή με τους αγώνες και την ψήφο του λαού μας.
























































