ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον «φάκελο στοιχείων που κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής για τα σκάνδαλα που αποκάλυψε ο ίδιος» στην τοποθέτησή του αναφέρεται ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης σε συνέχεια της ομιλίας του κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την άρση της ασυλίας του.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου επισημαίνεται ότι «πρόκειται για έγγραφα που Ν.Δ. – ΚΙΝ.ΑΛ. και μια σειρά ΜΜΕ έχουν λόγους να μην ακουστούν ή διαβαστούν ευρύτερα και δημόσια» και «παρόλα αυτά ο πρώην αν. Υπουργός Υγείας κατέθεσε τα έγγραφα αυτά στα πρακτικά της Βουλής, για να μην παριστάνει κανείς στο εξής ότι δεν άκουσε και δεν είδε, ενώ εξήγησε ότι ακριβώς για αυτά τα σκάνδαλα (αναφέρθηκε σε τουλάχιστον 21 σκαΝ.Δ.αλώδεις υποθέσεις) στοχοποιήθηκε από τα ΜΜΕ και από το αντίπαλο πολιτικό σύστημα».
Στην ανακοίνωσή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει συνοπτικά 21 περιπτώσεις, που επικεντρώνουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στις οποίες αναφέρθηκε και στην ομιλία του και για αυτές κατέθεσε στοιχεία στα πρακτικά της Βουλής.
























































