ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι δώρο έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη Φώφη Γεννηματά (βίντεο)

Τι δώρο έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη Φώφη Γεννηματά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το μεσημέρι της Δευτέρας δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τη Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στην πόλη, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

Ο κ. Ζέρβας καλωσόρισε την κ. Γεννηματά και της έκανε δώρο ένα μπλε φουλάρι με το σήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η κ. Γεννηματά επεσήμανε -μεταξύ άλλων στη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα ότι ο νόμος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ήταν απολύτως καταστροφικός για την αυτοδιοίκηση και με τις αλλαγές που έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο δεν τον διόρθωσε αλλά δημιούργησε κι άλλες στρεβλώσεις.

Oπως είπε η ίδια, περίμενε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα άφηνε να εξελιχθεί η εφαρμογή του νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για να διαπιστώσουν οι κοινωνίες τα αδιέξοδα στα οποία θα οδηγούσε, όμως η ΝΔ βιάστηκε μέσα στο καλοκαίρι να νομοθετήσει αλλαγές.

Κι αυτό γιατί, όπως επισήμανε, είναι άλλο οι προγραμματικές συνεργασίες και άλλο οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι ή να καθορίζουν τις αποφάσεις μειοψηφίες ή τοπικά συμφέροντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Αυτοδιοίκηση: Ψίχουλα από τον Μητσοτάκη απέναντι σε διεκδικήσεις 2,5 δισ. ευρώ

Η Θεσσαλονίκη σε κινηματογραφικό ρυθμό – Το 67ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανοίγει αυλαία με την υποστήριξη της Allwyn

Αλλεπάλληλες απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα – Απειλή και σε πτήση της Aegean Airlines

ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Πώς ξεσκεπάστηκε η απάτη μετά από καταγγελία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...