ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για όλα φταίει ο υπάλληλος της πληροφορικής σύμφωνα με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο για το αλαλούμ αλλά και τις τεράστιες χρεώσεις των πολιτών από τον νέο φόρο που ψήφισαν σύσσωμοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
«Το λάθος στον ΕΝΦΙΑ μήπως έγινε σκόπιμα; Ποιός έχει αναλάβει να το φτιάξει; Δεν μας έχουν πει ακόμα. Αυτό δεν είναι θέμα κυβέρνησης, είναι θέμα αυτού που έκανε την πληροφορική. ‘Ηταν εναντίον της κυβέρνησης και αυτό το πληρώσαμε. Αντί να πάρουμε ένα μπράβο πήραμε σιχτίρια και μούτζες» δήλωσε στο MEGA o Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στο Mega.
«Αντί να μη μας κράζουν με 15% λιγότερο βρήκαμε και τον μπελά μας. Γιατί; Τυχαίο ήταν; Αν τον ήξερα αυτό που το έκανε θα τον είχα χαστουκίσει. Αν ήταν στο υπουργείο Εμπορίου θα σας τον είχα έτοιμο εγώ τώρα» συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.
























































