ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για όλα φταίει ο υπάλληλος της πληροφορικής σύμφωνα με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο για το αλαλούμ αλλά και τις τεράστιες χρεώσεις των πολιτών από τον νέο φόρο που ψήφισαν σύσσωμοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.
«Το λάθος στον ΕΝΦΙΑ μήπως έγινε σκόπιμα; Ποιός έχει αναλάβει να το φτιάξει; Δεν μας έχουν πει ακόμα. Αυτό δεν είναι θέμα κυβέρνησης, είναι θέμα αυτού που έκανε την πληροφορική. ‘Ηταν εναντίον της κυβέρνησης και αυτό το πληρώσαμε. Αντί να πάρουμε ένα μπράβο πήραμε σιχτίρια και μούτζες» δήλωσε στο MEGA o Γεράσιμος Γιακουμάτος μιλώντας στο Mega.
«Αντί να μη μας κράζουν με 15% λιγότερο βρήκαμε και τον μπελά μας. Γιατί; Τυχαίο ήταν; Αν τον ήξερα αυτό που το έκανε θα τον είχα χαστουκίσει. Αν ήταν στο υπουργείο Εμπορίου θα σας τον είχα έτοιμο εγώ τώρα» συμπλήρωσε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.
























































