Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Δημοκρατία»: «Ο Μπακογιάννης απαγόρευσε εκδήλωση για τη Μακεδονία»

«Δημοκρατία»: «Ο Μπακογιάννης απαγόρευσε εκδήλωση για τη Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν κρατιέται η δεξιά εφημερίδα «Δημοκρατία». Σήμερα Δευτέρα εξαπολύει πρωτοσέλιδη επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κώστα Μπακογιάννη επειδή «απαγόρευσε εκδήλωση για τη Μακεδονία».

Η εφημερίδα γράφει:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απαράδεκτη απόφαση του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη να απαγορεύσει την προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο συγκέντρωση οργανώσεων που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για τις συνέπειες από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

»Σε μια χώρα όπου η ελευθερία του «συνέρχεσθαι» είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και την αξιοποιούν ακόμα και οι αναρχικοί υποστηρικτές των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη, η δημοτική Αρχή του κ. Μπακογιάννη δεν έδωσε άδεια στους διοργανωτές της συγκέντρωσης να καταγγείλουν τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων και τον άσχημο δρόμο που πήραν οι διαπραγματεύσεις της προηγούμενης κυβέρνησης με τη γείτονα.

»Η συγκέντρωση είχε διοργανωθεί από το Εθνικό Μέτωπο, την Εθνική Κοινωνική Δράση, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο και το Δίκτυο Εθνικιστών, με τόπο συνάντησης να έχει οριστεί το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου (σε Β. Ολγας & Β. Αμαλίας) και ώρα συνάντησης 7 το απόγευμα.

»Οι διοργανωτές είχαν ενημερώσει ήδη από τις αρχές της εβδομάδας τόσο τον Δήμο Αθηναίων όσο και την Αστυνομία για την πραγματοποίησή της, ωστόσο την τελευταία στιγμή (συγκεκριμένα το πρωί της περασμένης Παρασκευής) ο Δήμος επικοινώνησε μαζί τους, δηλώνοντας αρχικά αδυναμία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

»Όταν οι υπεύθυνοι απάντησαν ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι την ηλεκτροδότηση, η επιχειρηματολογία του δήμου άλλαξε, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να δώσει άδεια «για τεχνικούς και για λόγους ασφάλειας, καθώς η περίμετρος του χώρου της συγκέντρωσης ήταν μικρή και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια των συμμετεχόντων».

»Αλλά και η Αστυνομία, από τη στιγμή που δεν είχε δοθεί το «πράσινο φως» του Δήμου, δήλωσε υποχρεωμένη να εμποδίσει τη συγκέντρωση.

»Ο Δήμος υποκριτικά προέτρεψε τους διοργανωτές να πάνε σε άλλη πλατεία, κάτι πρακτικά αδύνατο ελάχιστες ώρες πριν από την προγραμματισμένη συγκέντρωση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...