Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Φωτεινή Βρύνα παραιτήθηκε από το Δημόσιο για λόγους υγείας και «καπάκι» διορίστηκε υποδιοικητής σε νοσοκομείο

Η Φωτεινή Βρύνα παραιτήθηκε από το Δημόσιο για λόγους υγείας και «καπάκι» διορίστηκε υποδιοικητής σε νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμα μια άριστη σε νοσοκομείο. Όπως αποκαλύπτει το «Κουρδιστό Πορτοκάλι», η δημόσιος υπάλληλος Φωτεινή Βρύνα παραιτήθηκε για λόγους υγείας-προσωπικούς και την επόμενη έγινε υποδιοικητής.

Όπως αποκαλύπτει το «Κουρδιστό Πορτοκάλι», η κ. Βρύνα επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ή λόγους υγείας και υπέβαλλε αίτηση παραίτησης από την υπηρεσία της η οποία έγινε αποδεκτή στις 12/11/2019.

Σύμφωνα με το Άρθρο 7 του Ν.3528/2007 -στο οποίο υπάγονται και οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές του ΕΣΥ-

«1. Υπάλληλοι διορίζονται όσοι έχουν την Υγεία που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της αντίστοιχης θέσης. ……………..»

»Σύμφωνα με το ΦΕΚ τ. Γ –Αρ. 2118-12/11/2019 η επιλεγείσα ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο γννπ «ο αγ. παντελεημων-γνδα «η αγ. βαρβαρα» (αποκεντρωμενη ο.μ. «δυτικη αττικη αγια βαρβαρα») κα ΒΡΥΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, με την 171551/Ε3/4-11-2019 απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 148 και 156 του ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26 Α΄), του άρθρου 4 παρ. 2 του ν. 3687/2008 (ΦΕΚ 159 Α΄) όπως αντικαταστάθηκε με τις διατάξεις της παρ. 20 του άρθρου 36 του ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193 Α΄) και τροποποιήθηκε με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 33 του ν. 4386/2016 (ΦΕΚ 83 Α΄), της παρ. 5 του άρθρου 28 του ν. 4305/2014 (ΦΕΚ 237 Α΄), το π.δ. 83/2019 (ΦΕΚ 121 Α΄) και την αριθμ. 18/4.10.2019 πράξη του Κ.Υ.Σ.Δ.Ε., έγινε αποδεκτή στις 12/11/2019, η αίτηση παραίτησης της από την υπηρεσία διότι συντρέχουν σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ή/και σοβαροί λόγοι υγείας.

»Τα ερωτήματα είναι καίρια:

»1) Έχει τη σωματική υγεία να είναι δημόσιος υπάλληλος και ως εκ τούτου Αναπληρωτής Διοικητής η κα ΒΡΥΝΑ;,

»2) Αν ΝΑΙ για ποιο λόγο υποβάλλεται από την ίδια και γίνεται δεκτή αίτησή της ότι δεν μπορεί να είναι δημόσιος υπάλληλος εκπαιδευτικός και την ίδια περίοδο ταυτόχρονα αιτείται να επιλεγεί ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια που υπάγεται στο Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα;», ρωτά το «Κουρδιστό Πορτοκάλι».

Στην παραίτηση και διορισμό της κας Βρύνα αναφέρεται και το Nooz.gr:

«Παραιτήθηκε πριν μερικές ημέρες από καθηγήτρια Γυμνασίου, για λόγους προσωπικούς/υγείας, κάτι που είναι απόλυτα σεβαστό, αλλά σήμερα διορίζεται ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «η Αγ. Βαρβαρα».

»Αφού έχει τόσο σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ή λόγους υγείας που δεν της επιτρέπουν να εκτελέσει τα καθήκοντα της ως εκπαιδευτικός, ώστε να παραιτηθεί, πως μπορεί να αντεπεξέλθει στο βεβαρημένη ευθύνη διοίκησης ενός νοσοκομείου;

»Η κ. Φωτεινή Βρύνα επικαλέστηκε σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ή λόγους υγείας και υπέβαλλε αίτηση παραίτησης στις 1/11/2019, από την υπηρεσία της, ως εκπαιδευτικός του 7ου Γυμνασίου Αμαρουσίου η οποία έγινε αποδεκτή στις 12/11/2019 κι αμέσως έγινε υποδιοικητής ΓΝΝΠ «ο Αγ. Παντελεημων ΓΝΔΑ» «η Αγ. Βαρβαρα».

»Μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, όταν συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι που την οδήγησαν σε παραίτηση από την εργασία της;».

Χάος με τους άριστους…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Βουλευτής ΝΔ Κυριαζίδης: Ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη – Την απομάκρυνση του ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...