ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λιβύη, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μνημόνιο της Τουρκίας με την ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης της Λιβύης συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Σύμφωνα με ελληνικές κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το βαλκανικό πρακτορείο ειδήσεων IBNA, έγινε μια ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να ξεκαθαρίζει πως η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης είναι μια συμφωνία νομικά άκυρη που προσθέτει βαθμούς περιπλοκότητας σε μια ταραγμένη γειτονιά.
Οι ίδιες πηγές διέψευδαν, πληροφορίες που μετέδιδαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης ότι ο κ. Ερντογάν παρουσίασε το περιεχόμενο της Συμφωνίας.
























































