Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στ. Πέτσας: Ο Ερντογάν οδηγείται σε διπλωματική απομόνωση

Στ. Πέτσας: Ο Ερντογάν οδηγείται σε διπλωματική απομόνωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η συμπεριφορά του Ταγίπ Ερντογάν, που προχωρά μόνος του και ορίζει όπως νομίζει ο ίδιος θέματα που καλύπτονται από το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας, τον οδηγεί σε διπλωματική απομόνωση», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε την καταδίκη της τουρκικής προκλητικότητας από την ευρωπαϊκή κοινότητα και επανέλαβε πως η υπογραφή του μνημονίου Τουρκίας – Λιβύης δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο Ερντογάν κάνει σπασμωδικές κινήσεις, λόγω της πίεση που δέχεται στο εσωτερικό της χώρας του».

«Εμείς είμαστε ψύχραιμοι. Ξέρουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας, ξέρουμε ότι έχουμε συμμάχους, ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ότι χρειαστεί για να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε ο κ Πέτσας.

Αναφερόμενος στο ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνάντηση που θα έχει με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 7 Ιανουαρίου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για σημαντική συζήτηση τόσο με τον Αμερικανό πρόεδρο όσο και με άλλους αξιωματούχους, η οποία θα αποτελέσει ευκαιρία για την ελληνική πλευρά να προωθήσει θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική, τις επενδύσεις, αλλά και να μιλήσει στην ομογένεια με αφορμή την ψήφο των αποδήμων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αποκαλύπτονται τα ψέματα της προπαγάνδας Μητσοτάκη – Δεύτερη φτωχότερη στην ΕΕ η Ελλάδα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...