ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Λιβύη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πλάνο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για αποστολή στρατευμάτων στη Λιβύη σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υπογραμμίζοντας ότι «παίζει με τη φωτιά» και πως με αυτές τις κινήσεις «θα απομονωθεί περαιτέρω».
«Σαφέστατα παίζει με τη φωτιά και προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις, όχι μόνο από Ελλάδα αλλά από όλους τους “παίκτες’’ του διεθνούς συστήματος.
»Με τέτοιες κινήσεις θα απομονωθεί περαιτέρω, καθώς ο «νέο-οθωμανικός επεκτατισμός» καταδικάζεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης», ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.
Επιπλέον, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα είναι σε εγρήγορση και πως κάνει τις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες.
«Είμαστε σε εγρήγορση και κάνουμε τις διπλωματικές κινήσεις που πρέπει για να υπάρξει διεθνοποίηση του ζητήματος, ομόθυμη καταδίκη και για τη διατήρηση της ασφάλειας στην περιοχή.
»Με αυτές τις αρχές εμείς πολιτευόμαστε», τόνισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.























































