ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Βίντεο, Ελληνικά Νησιά, Κώστας Μουτζούρης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου, Πρόσφυγες, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μελανά χρώματα περιέγραψε, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά του Βορείου Αιγαίου ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, εξαιτίας των μεγάλων προσφυγικών ροών.
Όπως είπε ο κ. Μουτζούρης «έχει καταλυθεί το κράτος στο Βόρειο Αιγαίο», σημειώνοντας μάλιστα ότι «η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να γίνουμε περιφέρεια προσφύγων».
Παράλληλα, τόνισε ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να γίνει ένα γκέτο» και ανέφερε ότι «κανένας υπουργός δεν έρχεται στα νησιά του βορείου Αιγαίου»
Σύμφωνα με τον κ. Μουτζούρη «η κατάσταση έχει εγκαταλειφθεί και το σχέδιο αλλάζει κάθε εβδομάδα, δεν υπάρχει σχέδιο» είπε σε υψηλούς τόνισε κάλεσε τους υπουργούς «να φύγουν από τα γραφεία τους σήμερα και να έρθουν στο Αιγαίο», καθώς όπως είπε «καταλύεται το κράτος».
























































