ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δεν Πληρώνω, Λαϊκή Ενότητα, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί την Τετάρτη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τα μέλη του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλο και τον Αντώνη Μαυρομμάτη κλήθηκαν ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για υποθέσεις παρεμπόδισης πλειστηριασμών.
Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός είχε κληθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση η οποία όμως ανεβλήθη λόγω απουσίας όλων των μαρτύρων κατηγορίες.
Μεταξύ των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις, πλην της παρεμπόδισης πλειστηριασμών και κατηγορίες για φθορά ξένης περιουσίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, άσκηση βίας και βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή αστυνομικών.
Σημειώνεται ότι μήνυμα στήριξης στον Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους άλλους τρεις κατηγορούμενους έστειλαν τόσο ο Μίκης Θεοδωράκης όσο και ο Μανώλης Γλέζος, ενώ οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης για την Τετάρτη στη Σχολή Ευελπίδων.























































