ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δένδιας: Έτοιμη η Ελλάδα να συνδράμει για πολιτική λύση στη Λιβύη

Δένδιας: Έτοιμη η Ελλάδα να συνδράμει για πολιτική λύση στη Λιβύη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ενδελεχή συζήτηση για την κατάσταση στη Λιβύη και τις προοπτικές επίλυσης της λιβυκής κρίσης είχε στις Βρυξέλλες με τον ειδικό εκπρόσωπο του Γ[Γ του ΟΗΕ για τη Λιβύη, Γασάν Σαλαμέ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Κατά τη συνάντησή τους στο περιθώριο του έκτακτου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, ο κ. Δένδιας επανέλαβε την ετοιμότητα της Ελλάδας να συνδράμει τις προσπάθειες του κ. Σαλαμέ για πολιτική λύση, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές.

Επίσης, όπως κάνουν γνωστό οι ίδιες πηγές, η Ελλάδα, κατόπιν και συνομιλίας του Νίκου Δένδια με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν, στήριξε την επανενεργοποίηση της επιχείρησης «Sophia» στη Μεσόγειο με διευρυμένη εντολή, ώστε να επιτηρεί την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων προς τη Λιβύη, τόσο στον αέρα όσο και τη θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουγγαρία: Έτοιμη να άρει το βέτο για τις κυρώσεις κατά του πατριάρχη Μόσχας Κυρίλλου

Νίκος Δένδιας: «Είμαστε 3.500 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη» – «…οι Έλληνες δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε τμήματα αυτοκρατορίας. Δεν μας άρεσε, δεν μας βόλευε»

Νίκος Δένδιας: «Δεν ανήκω σε αυτούς που έχουν πιστέψει το αφήγημα των “ήρεμων νερών”»

Νίκος Δένδιας: Δεν ρωτάμε το ΝΑΤΟ που θα πάμε τους «Patriot»

Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα – Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...