ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας στη ανατολική Μεσόγειο, καθώς και στα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχολιάζοντας τη στάση της Άγκυρας απέναντι στη χώρα μας.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Βαρβιτσιώτης επεσήμανε ότι ο Τούρκος Πρόεδρος το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μια πολύ έντονη νευρικότητα μέσα από τις δηλώσεις του, κάτι το οποίο δε συνηθίζεται για αρχηγό κράτους.
Από την πλευρά της, -όπως είπε- η Ελλάδα προσπαθεί να διατηρήσει τη ψυχραιμία της και να αποτελεί τον σταθεροποιητικό παράγοντα στην περιοχή, συμπληρώνοντας ότι η χώρα μας εξάγει ασφάλεια σε αντίθεση με την Τουρκία που έχει ρόλο αποσταθεροποιητικό.
Για τα αποτελέσματα της Διάσκεψης του Βερολίνου, ο κ. Βαρβιτσιώτης υπογράμμισε ότι η Ελλάδα έδειξε μια πολύ έντονη αποφασιστικότητα με τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε και ότι δε μπορεί να αποκλειστεί από τις οποιεσδήποτε εξελίξεις.
Ενώ, τόνισε ότι είναι στις προθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης να έχει ενεργό συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικασία ξεκινήσει στο μέλλον.























































