ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Αντώνης Σαμαράς: «Σημάδια παρακμής, να τελειώνουμε με αυτή τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση»
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το προσφυγικό είναι ένα πολύπλοκο θέμα που η αντιμετώπισή του απαιτεί διεθνείς συμμαχίες» υποστήριξε σήμερα το πρωί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Η πρώην υπουργός τόνισε ότι «το προσφυγικό δεν θα ληφθεί αύριο», σημειώνοντας πως «πρόκειται για ένα αρκετά πολύπλοκο ζήτημα» καθώς θα βρεθούμε ενώπιον και ενός τεράστιου αριθμού προσφύγων λόγω της κλιματικής αλλαγής.
Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε επίσης ότι η Τουρκία επιτελεί ρόλο αναχώματος στο προσφυγικό, προσθέτοντας ότι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης «οφείλουν να αντιμετωπίσουν το ζήτημα ενωμένες και όχι κατά μόνας.
«Εάν ο Ερντογάν διαπραγματεύεται με την Ευρώπη των 500 εκατομμυρίων ατόμων, τα πράγματα έρχονται σε διαφορετικό επίπεδο από το να διαπραγματεύεται με τη Γερμανία των 80 εκατομμυρίων ή Γαλλία των 60 εκατομμυρίων. Τότε (σ.σ. εάν συμβεί το δεύτερο) θα κάνει πάρτι…».
























































