ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν κατέρριψε το αμερικανικό F-15 με τουρκικό αντιαεροπορικό
Η Χαμιντέ Σολεϊμανί Αφσάρ ζούσε στο Λος Άντζελες πριν από τη σύλληψή της από τις αμερικανικές Αρχές
Ο ρόλος του Ισραήλ στη διάσωση του Αμερικανού ιπτάμενου στο Ιράν
Το ραδιενεργό νέφος «θα αφανίσει τη ζωή» στις χώρες του Κόλπου, προειδοποιεί ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών
Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα γ@μημένα Στενά, τρελοί μπάστ@ρδοι, αλλιώς θα ζήσετε στην Κόλαση - ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ! Δόξα τω Αλλάχ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τις εξελίξεις στο προσφυγικό με την αύξηση των μεταναστευτικών ροών τοποθετήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από την κυβέρνηση να προχωρήσει στην αποσυμφόρηση των νησιών.
«Οι εξελίξεις που έχουν προκύψει λόγω της ραγδαίας αύξησης των προσφυγικών ροών, επιβάλλουν τη λήψη άμεσων μέτρων που θα ανακουφίσουν τα νησιά μας», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλώντας την κυβέρνηση «να εγκαταλείψει άμεσα τις ιδεοληψίες της και να προχωρήσει χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση στην αποσυμφόρηση των νησιών με τη μεταφορά ευπαθών ομάδων, σήμερα κιόλας, στην ενδοχώρα».
Καταλήγοντας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα εξής:
«Φτάνει πια με τους μικροκομματικούς υπολογισμούς και τις προχειρότητες.
»Η πρώτιστη ευθύνη της κυβέρνησης τούτες τις ώρες είναι να μην επιτρέψει να αποσταθεροποιηθούν άλλο τα ακριτικά νησιά μας, γιατί τότε είναι που θα δικαιώσει πλήρως την επιλογή Ερντογάν να χρησιμοποιήσει τους πρόσφυγες ως εργαλείο για την επίτευξη των γεωπολιτικών του επιδιώξεων».
























































