Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άδωνις: Οργανωμένη επιχείριση του τουρκικού κράτους με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας

Άδωνις: Οργανωμένη επιχείριση του τουρκικού κράτους με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «οργανωμένη επιχείρηση του τουρκικού κράτους, με στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας», έκανε λόγο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην τρέχουσα κατάσταση στην περιοχή του Έβρου.

Μεταξύ άλλων, το κυβερνητικό στέλεχος εξήγησε ότι οι άνθρωποι που καταφθάνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα δεν είναι «κατατρεγμένοι», ενώ κατήγγειλε ότι «σκοπός του Ερντογάν είναι να αποσταθεροποιήσει την Ελλάδα».

«Αυτό το σχέδιο όμως απέτυχε γιατί ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να προστατέψει την Ελλάδα» έσπευσε να προσθέσει, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

Όσον αφορά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στις Βρυξέλλες, έκανε λόγο για «παζάρι», ενώ εκτίμησε ότι ο Ερντογάν «σίγουρα θα ζητήσει χρήματα».

«Αυτά που κάνουν τους εκθέτουν ακόμα και σε αυτούς που θέλουν να τους υπερασπιστούν» συνέχισε, διευκρινίζοντας ότι η Ε.Ε. γνωρίζει τι γίνεται και δεν υιοθετεί τα fake news της Τουρκίας.

Κληθείς να σχολιάσει, παράλληλα, το ζήτημα των κλειστών δομών φιλοξενίας, επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να φύγουν οι μετανάστες και όχι να μείνουν στη χώρα μας.

«Αυτοί που θα μπουν εκεί δεν θα επιτρέπεται να κάνουν αίτηση για άσυλο» διευκρίνισε, χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι ώρα για να τσακωνόμαστε, είναι ώρα να βάλουμε πλάτη για την πατρίδα.

»Με τους νησιώτες δεν αντιδικούμε και καταλαβαίνουμε πλήρως τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται» κατέληξε, αναφερόμενος στις αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, οι οποίοι αντιτίθενται στη δημιουργία των κλειστών κέντρων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ – Τι είπαν για ΑΟΖ – Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη Βεγγάζη

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Σε αποκλεισμό του λιμανιού της Μυτιλήνης προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου

Νίκος Δένδιας: Σε περίπτωση καταστροφής ενεργειακών υποδομών «θα επιστρέψουμε σε πρωτόγονες εποχές» – «Δημοκρατία και ελεύθερη οικονομία δεν είναι δεδομένα»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...