ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Υγείας,

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Προειδοποίηση Ερντογάν σε Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο: Η Τουρκία θα υπερασπιστεί τα θαλάσσια δικαιώματά της
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 99 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας, με τα συνολικά να ανέρχονται σε 1.613.
Επιπλέον ανακοινώθηκαν ακόμη έξι θάνατοι από επιπλοκές της νόσου, με το σύνολο των θανούντων να ανέρχεται σε 59.
Συνολικά 92 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, με μέσο όρο ηλικίας τα 66 έτη.
Επιπλέον 11 άτομα αποσωληνώθηκαν και εξήλθαν από τις ΜΕΘ.
Παράλληλα, έχουν διενεργηθεί 22.437 εργαστηριακά τεστ.
Στα συνολικά κρούσματα περιλαμβάνονται και 119 κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο πλοίο που βρίσκεται σε καραντίνα στον Πειραιά.
«Είμαστε στο τέλος της αρχής, θα υπάρξει μέση, θα υπάρξει και τέλος», δήλωσε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας απαντώντας σε ερώτηση για το πότε θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.
«Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας.
»Δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε εφησυχασμό τα δεδομένα, εξαρτάται από εμάς το αν θα χρειαστεί να εφαρμοστούν παραπάνω μέτρα.
»Είμαι χαρούμενος, αλλά θα το κρατήσω μέσα μου.
»Είμαστε χαρούμενοι, αλλά μπορεί πολύ γρήγορα να φτάσουμε στο άλλο άκρο.
»Δεν θέλω να δω στην πατρίδα μου να απογοητευτούν επειδή κάποιοι είπαν μέσα τους ότι τέλειωσε», επεσήμανε.
«Αν εφησυχάσουμε, θα μας διαλύσει γρήγορα.
»Είμαστε στο τέλος της αρχής, θα υπάρξει μέση, θα υπάρξει και τέλος», είπε και συνέχισε:
«Δεν θα μείνουμε κλειδωμένοι για πάντα μέσα αλλά αυτή τη στιγμή αυτά τα μέτρα σώζουν ζωές κάθε μέρα».























































