ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σωτήρης Τσιόδρας, Υπουργείο Υγείας,


















































Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής
ΗΠΑ: Νέο σφυροκόπημα στο Ιράν - Ο Τραμπ εξετάζει χτύπημα στους Φρουρούς της Επανάστασης
Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πέθανε και ο πατέρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο -Νεκροί μητέρα και βρέφος
Στα πρόθυρα κατάρρευσης η άτυπη εκεχειρία Σαουδικής Αραβίας και Χούτι
Τσίπρας: Κάλεσμα στις πρώτες διαδικτυακές συναντήσεις της ΕΛ.Α.Σ. - Την Πέμπτη 16/7 στις 19.00 η πρώτη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό ανέφερε ότι τα μέτρα για την προστασία των κρατουμένων είναι πολύ σημαντικά.
Ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι «σε περίπτωση ανάπτυξης συμπτωμάτων πρέπει να υπάρχει έγκαιρος έλεγχος και αποφυγή διασποράς.
»Είναι ευάλωτοι πληθυσμοί. Είμαστε σε διαβούλευση με αρμόδιους φορείς και υπουργεία για να βρεθεί λύση μικρότερου συγχρωτισμού.
»Αποτελούν προτεραιότητα για συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής και αποτελούν προτεραιότητα για τον εργαστηριακό έλεγχο δειγμάτων».
O Σωτήρης Τσιόδρας μίλησε ειδικά για τους συμπολίτες μας που έχουν μετακινηθεί στην επαρχία και στη προστασία έναντι των μονίμων κατοίκων.
Δεν ξέρω αν μετακινήθηκαν νόμιμα ή παράνομα αλλά δεν θα ήθελα να χαλάσουμε τις γιορτές μας και να μεταφερθεί ο ιός σε ανθρώπους της επαρχίας, είπε ο κ. Τσιόδρας.
«Για κάποιους που έχουν ήδη πάει επαρχία.
»Είναι σημαντικά τα μέτρα αυτοπροστασίας και έναντι των μόνιμων κατοίκων.
»Εγώ δεν θα ήθελα να έχω τέτοια ευθύνη πάνω μου, ότι τον μετέφερα σε έναν ηλικιωμένο ή σε έναν επαρχιώτη» σημείωσε ο λοιμωξιολόγος, που παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή κάθε απόγευμα.
























































