Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Είμαι ψεκασμένος γιατί είμαι κατά των gay, των παιδεραστών και της κτηνοβασίας;”

“Είμαι ψεκασμένος γιατί είμαι κατά των gay, των παιδεραστών και της κτηνοβασίας;”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά του υφυπουργού Εξωτερικών αλλά και του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στρέφεται ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε από το σχόλιό του στο twitter για την Ευρώπη των πουσ@@@@ών.

Με νέα δήλωσή του στρέφεται κατά του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Κούρκουλα που μέσω twitter τον χαρακτήρισε “ψεκασμένο”.

“Ο κ. Κούρκουλας ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου θα κληθεί να απαντήσει στην Βουλή, θεσμικά κι όχι επικοινωνιακά, στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το εάν θεωρούνται «ψεκασμένοι» όσοι πιστεύουν ότι γάμος μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών δεν υφίσταται” γράφει στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος.

Την ίδια ώρα ο ανεξάρτητος βουλευτής έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου με την οποία όπως λέει στην ανακοίνωση “του θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για δημόσιο διάλογο και τον καλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα” .

Διαβάστε την νέα παρέμβαση του Νίκου Νικολόπουλου:

«Η “μπάλα” της αντιπαράθεσης, επί ενός ευαίσθητου θέματος που αφορά την παγκόσμια χριστιανική κοινότητα και απασχολεί ιδιαιτέρως την Ελληνική κοινωνία, φεύγει από τα media και πάει στο ναό της δημοκρατίας.

Ο κ. Κούρκουλας ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου θα κληθεί να απαντήσει στην Βουλή, θεσμικά κι όχι επικοινωνιακά, στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το εάν θεωρούνται «ψεκασμένοι» όσοι πιστεύουν ότι γάμος μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών δεν υφίσταται.

Είναι προφανές ότι η νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν να επιβάλλουν και πολλά από τα δόγματα της παγκοσμιοποίησης δεν περνάνε στην Ελληνική κοινωνία εξ ου και η επιλογή της νομοθέτησης τους. Το καλούμενο ως “αντιρατσιστικό” καταφανώς σκοπεί να λειτουργήσει ως εργαλείο διάβρωσης του τρίπτυχου Πατρίς, Θρησκεία Οικογένεια, που αποτέλεσε τη σταθερά βάση επιβίωσης και ανάπτυξης του Ελληνικού κράτους από συστάσεως του.

Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε Υφυπουργός εξωτερικών.

Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους.

Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε «ψεκασμένοι»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Στο Δημαρχείο της Αθήνας ο πρώτος γάμος γυναικών στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο τζιχαντιστής Κύριλλος Μόσχας είπε «η Ελλάδα έχασε την κυριαρχία της»

Τελέστηκε στη Νέα Σμύρνη ο πρώτος γάμος ομοφύλων στην Ελλάδα – Αυτό είναι το ζευγάρι

Το Ιράν φυλάκισε την Ελχάμ Τσουμπντάρ για «διαφθορά στη γη από διάδοση της ομοφυλοφιλίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...