ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νέα Δημοκρατία, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας, Πρώτη Κατοικία,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εννοείται πως δεν είναι μόνον οι δικηγόροι που αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης να επαναλειτουργήσει τα δικαστήρια πριν ακόμα λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο ελάφρυνσης των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.
Με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος θέτει το ίδιο ερώτημα, χαρακτηρίζει την κυβερνητικό απόφαση «περίεργη» και ζητά την παράταση της άρσης των πλειστηριασμών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Και συμπληρώνει:
«Δεν επιτρέπεται να χάσει ούτε ένας Ελληνας το σπίτι του μετά από 10χρονη κρίση κι εν μέσω πανδημίας κορωνοιού».
«Ότι επιτρέπεται ξαφνικά να λειτουργήσουν ορισμένα δικαστήρια και για συγκεκριμένες διαδικασίες μόνο απορίες προκαλεί και δικαιολογημένη ανησυχία στην κοινή γνώμη.
»Ποιους εξυπηρετεί αυτή η «περίεργη απόφαση» λίγες μόνο μέρες πριν την εκπνοή της άρσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία;
»Μήπως τις τράπεζες; Μήπως άλλα συμφέροντα στα οποία έχουν περάσει τα δικαιώματα επ αυτών των ιδιοκτησιών;
»Η απάντηση πρέπει να είναι μία και μόνη: Παράταση της αρσης των πλειστηριασμών με Πραξη Νομοθετικού Περιεχομενου (ΠΝΠ) μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021 λέω εγώ — όχι 2020 όπως ζητει ο Σύριζα. Τώρα. Σήμερα.
»Δεν επιτρεπεται να χάσει ούτε ενας Ελληνας το σπίτι του μετα απο 10χρονη κρίση κι εν μέσω πανδημίας κορωνοιου.
»Αν η κυβέρνηση δεν το κάνει, θα είναι υπόλογη στη συνείδηση όλων».
























































