ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ατομική άθληση επιτρέπεται και επομένως όποιος θέλει μπορεί από τη Δευτέρα 4 Μαΐου να πάει στην παραλία να τρέξει, να κάνει ένα μπάνιο και να φύγει» διευκρίνισε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.
«Για τις οργανωμένες παραλίες, σαφώς θα υπάρχουν μέτρα, τα οποία όπως έχουμε ξαναπεί, θα αποφασίζονται ανάλογα με την πορεία της νόσου κατά τα διάφορα στάδια άρσης των μέτρων.
»Αισθάνομαι ότι άνευ απροόπτου εντός του Μαΐου, θα ανοίξουν και οι οργανωμένες παραλίες με τους κανόνες που ισχύουν και στην εστίαση» είπε μιλώντας στο Star ο κ. Παπαθανάσης.
«Είμαστε δύο μήνες μακριά από τα τέλη Ιουνίου, όταν και έχουμε πει ότι θα έχουν πια ανοίξει σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις.
»Εφόσον πάμε καλά και τα beach bars θα ανοίξουν σύντομα» σημείωσε.























































