ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είναι υποχρεωτικό πλέον στα ταξί λόγω κορωνοϊού

Τι είναι υποχρεωτικό πλέον στα ταξί λόγω κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαχωριστικό προστασίας θα μπορεί να τοποθετείται πλέον στα ταξί, διαχωρίζοντας τις δυο μπροστινές θέσεις από τους λοιπούς επιβαίνοντες στο όχημα, για λόγους προστασίας από τον κοροναϊό, σύμφωνα με σχετική απόφαση που υπεγράφη από τον υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Συγκεκριμένα, με την εν λόγω απόφαση ορίζεται η δυνατότητα τοποθέτησης διαχωριστικού, σε προαιρετική και προσωρινή βάση, σε Επιβατηγά Δημόσιας Χρήσης αυτοκίνητα για την προστασία επιβατών και οδηγού έναντι του κοροναϊού.

Το διαχωριστικό θα τοποθετείται κατά τρόπο που θα διαχωρίζει τη σειρά καθισμάτων οδηγού – συνοδηγού από τους λοιπούς επιβαίνοντες στο όχημα, θα είναι διαφανές, άχρωμο, ασφαλώς στερεωμένο και δεν θα επηρεάζεται η ορατότητα των επιβαινόντων.

Σε κάθε περίπτωση θα εξασφαλίζεται, με ευθύνη του ιδιοκτήτη ή εκμεταλλευτή του Ε.Δ.Χ. Οχήματος, -όπως επισημαίνεται- η ασφάλεια και η άνεση των επιβατών.

Υπενθυμίζεται, ότι και στις μετακινήσεις με ταξί συνεχίζεται το μέτρο μεταφοράς ενός επιβάτη, με τις γνωστές εξαιρέσεις μεταφοράς γονέα με ανήλικα τέκνα ή συνοδείας ατόμου για ιατρικούς λόγους, ενώ η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι απαραίτητη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τέμπη: Το Δημόσιο δεν θα ασκεί ένδικα μέσα για αποζημιώσεις και παραιτείται από όσα έχουν ήδη ασκηθεί

Πράσινο «φως» από τη Βουλή για την άρση ασυλίας 13 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Παραιτήθηκαν Κεφαλλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας

Ταξί: Νέα πανελλαδική 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 23/3

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...