ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σωτήρης Τσιόδρας, Υπουργείο Υγείας,

















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Τραγωδία στον Πειραιά: Τρεις οι νεκροί, μέλη της ίδιας οικογένειας, από την πτώση οχήματος στο λιμάνι
Ο ελληνικοί Patriot παραμένουν στη Σ. Αραβία - Συνάντηση Μητσοτάκη και Πρίγκιπα Διαδόχου
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη 15 κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας ανακοίνωσε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας, με το σύνολό του από την έναρξη της πανδημίας να αγγίζει τα 2678.
Επιπρόσθετα, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως ακόμη ένας ασθενής κατέληξε από επιπλοκές της νόσου με το σύνολό τους να ανέρχεται στα 148.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταίο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι ένας 75χρονος με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.
Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή από σηπτική καταπληξία στις 06:20, ενώ νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού λόγω κορωνοϊού.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως νοσηλευόταν εκτός ΜΕΘ, χωρίς μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.
Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως 33 ασθενείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείαςς, εκ των οποίων οι οκτώ είναι γυναίκες.
Ο μέσος όρος των νοσηλευόμενων φτάνει τα 67 έτη. Το 97% πάσχει από υποκείμενο νόσημα.
Επιπρόσθετα, 85 άτομα εξήλθαν από μονάδες εντατικής θεραπείας.























































