Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Κέλλας νίκησε τον κορωνοϊό και έγινε δότης αντισωμάτων

Ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Κέλλας νίκησε τον κορωνοϊό και έγινε δότης αντισωμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δότης αντισωμάτων για τον κορωνοϊό έγινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας, ο οποίος νόσησε με covid-19, νοσηλεύτηκε και πλέον είναι καλά.

Όταν είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που ρωτούσε τους γιατρούς αν κινδυνεύει η ζωή του και οι τρεις λοιμωξιολόγοι δεν απαντούσαν, δήλωναν μόνο συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο κ. Κέλλας, συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη λήψη αντισωμάτων από ανθρώπους που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό.

Η θεραπεία αυτή «φαίνεται να είναι αποτελεσματική, μάλλον προορίζεται για βαρέως πάσχοντες» εξήγησε ο κ. Κέλλας, καθώς οι ασθενείς στους οποίους χορηγείται «φαίνεται να βγαίνουν από την εντατική, από τον αναπνευστήρα, και να πηγαίνουν καλά».

Σημείωσε πως το πρόγραμμα δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά τα στοιχεία και από άλλες χώρες δείχνουν πως πηγαίνει καλά.

Σε ερώτηση πάντως τι θα θυμάται από την περιπέτειά του, ο κ. Κέλλας τόνισε πως «ήταν εντυπωσιακό το φιλότιμο και ο ηρωισμός του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σιχαίνονται τον Μητσοτάκη, … αλλά «γελωτοποιό» δεν θα τον πει κανείς

Δημοσκόπηση Alco: Στο 25,1% η ΝΔ – Κάθαρση μόνο με πολιτική αλλαγή λένε 2 στους 3 πολίτες

Φαραντούρης-Βαληνάκης: Ευρωπαϊκή ΑΟΖ στη Μεσόγειο η απάντηση στις απειλές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...