Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατρούγκαλος: Μόνο επί Δεξιά είχαμε παρακράτος στην Ελλάδα

Κατρούγκαλος: Μόνο επί Δεξιά είχαμε παρακράτος στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντύπωση του προκαλούν, ανέφερε στο Θέμα 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιώργος Κατρούγκαλος οι δηλώσεις του κ. Γεραπετρίτη στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος έκανε λόγο για φαινόμενο συγκροτημένης παράλληλης δομής εξουσίας.

Ο πρώην υπουργός είπε χαρακτηριστικά «αυτό που μου κάνει κυρίως εντύπωση είναι ότι του φίλου μου του Γιώργου (σ. σ Γεραπετρίτη) του φάνηκε ότι υποκλοπές και παρακράτος είχαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θυμάμαι νομίζω και δικά σας άρθρα την εποχή Μαυρίκη και πατέρα Μητσοτάκη, που είχαμε φαινόμενα ανάλογα, γιατί προφανώς η δεξιά δεν ξεχνά το χούι της, παρακράτος στην Ελλάδα μόνο επί δεξιά είχαμε, για τον πολύ απλό λόγο, ότι για να έχεις παρακράτος πρέπει να ελέγχεις σε βάθος το κράτος, δεν αρκεί το τρίκυκλο του Γκοτζαμάνη, πρέπει να κάνει τα στραβά μάτια και ο χωροφύλακας που είναι εκεί, άμα ελέγχεις το κράτος σε βάθος, μπορείς να κάνεις παρακράτος».

Στη συνέχεια ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε πως υπάρχουν δύο βασικά θέματα στην πολιτική ζωή της χώρας μας, τη μεγάλη ύφεση που έρχεται και τους Τούρκους που μπορούμε να δούμε τα πλοία τους μπροστά μας, άρα, όπως είπε ο πρώην υπουργός «για να γίνει το χατίρι του κ. Σαμαρά και ίσως να άρει και το βέτο του για τον ανασχηματισμό, θέλουμε να κάνουμε την πολιτική ζωή της χώρας ζούγκλα, εγώ δεν θέλω».

Απαντώντας σε ερώτηση, αν ήταν λάθος η εμπλοκή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ να στείλει δέκα πολιτικούς στη δικαιοσύνη, ο κ. Κατρούγκαλος είπε «από τους 10 που λέτε, οι 3 ακόμα ελέγχονται, ο ένας είναι κατηγορούμενος, άρα καταρχήν, ως προς αυτόν τουλάχιστον υπάρχουν ενδείξεις, μακάρι να αθωωθεί, ο κ. Γεωργιάδης που είναι και υπουργός της κυβέρνησης σήμερα, βγαίνει και απειλεί με φυλακή την δικαστικό λειτουργό που έχει την ευθύνη της υπόθεσης, δεν μπορεί υπουργός να απειλεί δικαστικό λειτουργό, γιατί αυτό είναι πάλι παρακρατική ενέργεια και γίνεται δημόσια».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...