ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Παντρεμένος μεγιστάνας κατηγορείται ότι «αγόρασε» την πανέμορφη ξανθιά υφιστάμενή του
Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Δραματική συνάντηση Ισραήλ-ΗΠΑ στο Πεντάγωνο υπό τη σκιά της έντασης με το Ιράν
Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά» τις τουρκικές NAVTEX στο Αιγαίο
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να ζητήσει από την ΕΕ να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία, δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα FM».
«Η Αγία Σοφία αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO αλλά και σύμβολο του Χριστιανισμού.
»Η απόφαση προσβάλλει τον οικουμενικό χαρακτήρα του μνημείου, παραβιάζει τον καταστατικό χάρτη της UNESCO, που εχει υπογράψει η Τουρκία, προκαλεί διχασμό, αφού θίγει κάθε χριστιανό σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο κ. Ερτογάν δεν δικαιούται να ακυρώνει 1.483 χρόνια ιστορίας», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα FM».
Όπως τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης, «πέρα από τη διεθνή καταδίκη της απόφασης, η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να ζητήσει από την ΕΕ να επιβληθούν κυρώσεις στην Τουρκία».























































