Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Mπακογιάννης έκανε αντιδήμαρχο Αθηναίων την Κατερίνα Γκαγκάκη

O Mπακογιάννης έκανε αντιδήμαρχο Αθηναίων την Κατερίνα Γκαγκάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών ορίστηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στις αρμοδιότητές της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο κ. Μπακογιάννης είχε αναγκαστεί να κάνει δεκτή την παραίτηση της κ. Γκαγκάκη από τη θέση της προέδρου της Τεχνόπολης όταν είχαν κάνει χυδαία υπονοούμενα σε τηλεοπτική εκπομπή για σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Διαύγεια:

«Την συμπλήρωση της ανωτέρω αποφάσεως με υπ’ αριθ. πρωτ. 226943/5-9-2019 (ΑΔΑ: 6Θ9ΧΩ6Μ-ΙΧΦ), κατόπιν των τροποποιήσεων και συμπληρώσεων που έχουν γίνει επ’ αυτής, ως εξής:

»Ορίζουμε, δυνάμει της διάταξης του άρθρου 177 παρ. 1 στοιχ. α του Ν. 4635/2019 (ΦΕΚ Α’ 167/30.10.2019) σχετικά με τον αριθμό των Αντιδημάρχων της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, την κ. Αικατερίνη Γκαγκάκη του Γεωργίου ως Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Κοινωνίας των Πολιτών και μεταβιβάζουμε σε αυτήν την άσκηση των αρμοδιοτήτων που σχετίζονται ιδίως με την προώθηση της εξωστρέφειας του Δήμου, την προαγωγή της συνεργασίας με την Κοινωνία των Πολιτών και τη στήριξη των δράσεων με τους κοινωνικούς εταίρους, τις ομάδες, τους φορείς και συλλόγους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Ηλιούπολη: Το πιθανότερο σενάριο για τους θανάτους μητέρας και γιου από σφαίρες στο κεφάλι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...