ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Πολεμικό Ναυτικό, Τουρκία, Τουρκική Φρεγάτα, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φρεγάτα, Φρεγάτα Λήμνος (Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ F-451),

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
Κούρδοι διαδηλωτές κατέβασαν την τουρκική σημαία από το «Κέντρο Έκδοσης Τουρκικής Βίζας» στο Νότιο Κουρδιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πληροφορίες για επακούμβηση ελληνικής («ΛΗΜΝΟΣ») και τουρκικής φρεγάτας μεταφέρει το defencereview.gr.
Οι αρχικές πληροφορίες, που επικαλείται η ιστοσελίδα, ανέφεραν ότι δεν υπήρξε μεγάλη σύγκρουση παρά μόνον υλικές ζημιές μικρής έκτασης.
Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η τουρκική φρεγάτα, τύπου ΜΕΚΟ 200, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.
Ποιος ξέρει πώς η «ΛΗΜΝΟΣ»… «επακούμβησε» την τουρκική. Μάλλον της έδωσε και κατάλαβε.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στον κίνδυνο ατυχήματος.
«Ας το γνωρίζουν όλοι: Ο κίνδυνος ατυχήματος καραδοκεί, όταν συγκεντρώνονται τόσες στρατιωτικές δυνάμεις σε περιορισμένη έκταση.
»Και την ευθύνη σε μια τέτοια περίπτωση θα την έχει εκείνος που προκαλεί τις συνθήκες αυτές», τόνισε.
Στην «επακούμβηση» αναφέρεται με ανάρτησή του και το Militaire.
Το crisis monitor υποστηρίζει ότι «η φρεγάτα “Λήμνος” ακούμπησε με την τουρκική “Kemal Reis”».
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 00.16, 13 Αυγούστου: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η τουρκική φρεγάτα προσπάθησε να εμβολίσει τη «Λήμνος» αλλά η ελληνική δεν έκανε πίσω και σε μια μανούβρα χτύπησε την προπέλα της «Kemal Reis», έσπασε ο άξονας και το τουρκικό πολεμικό τέθηκε εκτός μάχης. Αμέσως μετά άλλαξε πορεία το «Oruc Reis».























































