ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τρολάρει μέσω Twitter ο ανεπίσημος λογαριασμός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, αναφέροντας ότι η ελληνική κυβέρνηση συνάπτει συμμαχίες, ενώ η Άγκυρα οδηγείται σε διπλωματική απομόνωση.
«Αγαπητέ Ερντογάν, ενώ εσύ απομονώνεσαι και δαιμονοποιείσαι• H Ελλάδα κάνει νέους φίλους. Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στον ανεπίσημο λογαριασμό του LNA (Λιβυκός Εθνικός Στρατός) στο Twitter.
Στο tweet παρατίθενται φωτογραφίες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χαλίφα Χαφτάρ, τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, και άλλους άραβες ηγέτες της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΕΑ.
























































